Natuurherkenningskaart

Ontdek Harderbos, Harderbroek en Kievitslanden!

Uitnodiging om natuur te beleven!

Beleef het Harderbos, wordt vies in het speelbos, ontdek de bijzondere vogels of zwaai naar een Schotse hooglander. Natuurmonumenten, de gemeentes Dronten en Zeewolde en de ondernemers rondom dit prachtige natuurgebied nodigen je van harte uit. Op de overzichtskaart vind je alle bijzonder natuur- en vogelpunten, wandelroutes en fietspaden. En krijg je onderweg trek, rust dan even uit op een van de terrasjes. De boswachters van het Harderbos wensen jullie veel natuurplezier.

Oplossing

Wat een leuke opdracht! Ik mocht voor Natuurmonumenten een natuurherkenningskaart ontwerpen. Op het kleurrijke ontwerp staan tips van de boswachter, 28 diersoorten die je kan zoeken en af kunt vinken. En een overzichtskaart laat zien welke wandelroutes er zijn en waar vogelkijk- en natuurpunten te vinden zijn. Buro NIV verzorgde ook de cartografie en drukwerkproductie.

Klant aan het woord

“Samenwerken met Buro NIV betekent persoonlijke aandacht en kwaliteit. En die gaat verder dan de strikt de opdracht. Tot de laatste opmaakt denkt Oscar mee en haalt er nog altijd type- en spellingsfouten uit. Dit staat symbool voor de grote betrokkenheid, maar ook voor het hoge kwaliteitsniveau.”
Norbert Kwint, boswachter Flevoland, Natuurmonumenten

Meer weten? Neem contact op