Diensten

Grafisch ontwerp & illustratie

Ontwerp en DTP voor natuur en cultuur

Wil je jouw verhaal vastleggen in een boek, rapportage, brochure of folder? Van een vrij ontwerp tot een huisstijl. Beeld, kleur en tekst: met al je communicatie-uitingen kan ik je helpen.

Routekaart of een overzichtskaart van jouw natuurterrein

Wil je een routekaart, een rijk geïllustreerde overzichtskaart van een natuurterrein of een 3D-model van een werkende watermolen? Als geografische informatiespecialist zet ik het graag voor je op de kaart. Samen met een specialist uit mijn netwerk kan ik een 3D-model van een object voor je verwezenlijken.

Illustraties

Illustraties zijn zeer interessant als educatief middel voor de jonge doelgroep. Denk aan een routekaart, kleurplaat, placemat of een doe-boekje. Met heldere illustraties leer je kinderen op een leuke manier over de natuur of cultuur. Ik ga graag voor je aan de slag.

Fotografie

Om de beleving in je publieksruimte te versterken, kun je natuurlijk het beste kiezen voor visuals die rechtstreeks uit jouw natuurterrein komen of van jouw eigen cultuurobject gemaakt zijn. Ik verzorg regelmatig beeld op maat. Door digitale beeldbewerking kun je jouw verhaal extra sfeer brengen en komt je verhaal tot leven.

Wil je graag een grafisch ontwerp, een illustratie of een routekaart? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Neem vrijblijvend contact op