Buro NIV

Buitenmens

Natuur in de genen

Mijn naam is Oscar Langevoord. Ik heb Buro NIV opgericht in 2007. NIV staat voor Natuur, Informatie, Vorm.

Als tiener ging ik op pad met de Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie in het IJssellandschap. Ik ben altijd een natuurliefhebber geweest. Het was daarom geen verrassing dat ik na de middelbare school een studie biologie aan de RUG volgde.

Ik ben afgestudeerd als dierecoloog. Voor mijn afstudeeronderzoek naar de kleine zwaan ben ik meerdere keren naar mijn geliefde toendralandschap van arctisch Rusland geweest. Ook ben ik naar de uitgestrekte landschappen van Canada en Siberië geweest voor onderzoek.

Ontdekken, leren en beleven

Door de jaren heen merkte ik dat ik graag praktisch en creatief bezig ben. Ik wil mijn liefde voor natuur en cultuur delen. Ik heb mij verder gespecialiseerd in de geografische informatiekunde en als grafisch ontwerper. Zo kan ik op creatieve wijze informatie delen over thema’s als natuur, landschap en cultuurhistorie.

Ik ben zelf graag buiten om te ontdekken, te leren en te beleven. Ik werk graag aan projecten en producten waarbij dit ook voorop staat. Dit doe ik graag met zowel klanten als andere vakmensen die passie voor natuur, inhoud en hoogwaardige producten hebben. Projecten werk ik vaak van A tot Z uit.

Door mijn achtergrond zit ik dicht op de buitenwereld. Als bioloog weet ik veel van dieren in relatie tot elkaar en tot hun omgeving. Ik communiceer gemakkelijk met boswachters en groene specialisten en ik weet wat er speelt in de natuur. Passie voor natuur en cultuur, werken vanuit de inhoud en een mooi product afleveren is wat ons bindt.

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op!

Neem vrijblijvend contact op