Informatieborden beleefpad Harderbos

Hans en Grietje zoeken heksensporen

Speuren naar heksen, dieren en planten

Naast pannenkoekhuis Hans en Grietje ligt het Harderbos. Natuurmonumenten heeft hier een korte beleefroute aangelegd voor kinderen. De spannende speurroute laat kinderen (ca. 6-10 jaar) aan de hand van het verhaal van Hans en Grietje kennis maken met de natuur. Maak je eigen heksensoep, ontdek het klimklauterpad van OERRR en ontsnap uit de heksengevangenis!

Buro NIV verzorgde het ontwerp van een tiental heksenborden en eikenhouten frames. Deze zijn tevens geproduceerd en door ons in het bos langs de route geplaatst. Voor het pannenkoekenhuis ontwierpen we ook nog een rijk geïllustreerde placemat met aantrekkelijke routekaart en een kleurplaat met puzzels.

Klant aan het woord

“Oscar verrast steeds weer met creatieve concepten en oplossingen. Hij weet de wensen van de klant heel goed om te zetten in vorm en materialisatie. Hierbij werkt mee dat Oscar zelf veel van buiten weet en weet wat buiten zijn betekent. Dit maakt dat je snel op hetzelfde niveau contact hebt, maar minstens zo belangrijk, dat hij weet wat er in de hoofden van de toekomstige gebruikers omgaat!”
Norbert Kwint, boswachter communicatie Flevoland, Natuurmonumenten

Meer weten? Neem contact op