Impact maken voor meer wilde natuur!

Beursstand Impact Fair Jaarbeurs

Impact Fair

ARK Rewilding bestaat 35 jaar in 2024 en wilde zich graag presenteren op de Impact Fair; de plek waar bezoekers door de belevenissen en concrete handelingsperspectieven er op een positieve manier achter komen wat zij zélf kunnen doen om hun impact te vergroten. Een groot multimediaal impact experience center waar je als bezoeker aan de hand van 150 interactieve ervaringen kan ontdekken hoe je zelf meer impact kan maken. Buro NIV werd gevraagd om een beursstand te ontwerpen, te realiseren en in dit proces te adviseren.

Boommeubel

We realiseerden een beursstand waarin de identiteit van ARK Rewilding Nederland duidelijk naar voren komt. Een op een omgevallen oude boom (‘Dood hout doet leven’) gebaseerd meubel doet dienst als AV-meubel, waarbij het publiek o.a. via Virtual Reality een zintuiglijke natuurbeleving aangeboden krijgt. Op een groot scherm worden filmpjes getoond (o.a. ARK positioneringsvideo) die het werk en de visie van ARK Rewilding tonen. Twee informatieve illustraties van ARK-er Jeroen Helmer sieren de beurswanden en versterken de boodschap.

Herbruikbaar

Het AV-meubel is uit eikenhouten schaaldelen opgebouwd en gemaakt door Jan-Willem Klaassen. Het doet nu dienst als (informatie)tafel in het kantoor van ARK. De infowanden worden ook bij andere events of voor andere toepassingen hergebruikt.

Meer weten? Neem contact op