Het bewaarde landschap

Audiovisuele beleefroute NP De Hoge Veluwe

Onderdeel van natuureducatief programma

Voor deze opdrachtgever mocht ik een natuureducatief programma ontwikkelen en vormgeven, door voor drie doelgroepen een product te ontwikkelen dat aansluit bij een centraal thema: beleving en bewustwording van de waarden van natuur, landschap en cultuurhistorie van het Park. Ik verzorgde het concept, de ontwikkeling en de realisatie van een drietal producten die allen gericht zijn op een (zintuigelijke) beleving van de landschappen van De Hoge Veluwe.

Het bewaarde landschap

Voor het volwassen publiek ontwikkelden we de audiovisuele beleefroute ‘Het bewaarde landschap’ voor iPod, smartphone of mp3-speler. Hiervoor is speciale sfeermuziek gecomponeerd en zijn spannende soundscapes gemaakt! Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een karakter. Een lust voor het oor!

Buro NIV verzorgde een restyling van de bestaande tour. Een nieuwe route, verhaallijn, speciaal voor dit project gecomponeerde sfeermuziek, soundscapes en een passend vertelperspectief! En uiteraard met een goede stemacteur. Buro NIV verzorgde ook een nieuwe folder en het ontwerp van de bewegwijzering langs de route.

Luister hier naar een audiofragment:

Of beleef het zelf door naar De Hoge Veluwe te gaan!

Meer weten? Neem contact op