Struinen langs Wildernis, Weelde en Weemoed

Audiotour Nieuwe Wildernis op eiland Tiengemeten

Volg je gevoel en laat je verrassen!

Het eiland Tiengemeten is recent omgevormd van landbouwgrond naar natuur. Een groot deel van het eiland staat onder invloed van het water uit het Haringvliet. Waar het water stil staat ontstaat een uitgestrekt moeras. De geschiedenis is herkenbaar gebleven in het landschap. De variatie in landschappen zorgt voor een grote rijkdom aan planten en dieren: Wildernis, Weelde, Weemoed. Hoe laat je bezoekers kennis maken met deze Nieuwe Wildernis?

Buro NIV leverde een bijdrage aan de ontwikkeling van een speciale audiotour, waarbij de wandelaars geprikkeld worden om door de unieke natuur te struinen. We verzorgden de audioproductie van de voice-over en voegden soundscapes aan de audiofragmenten toe. Ook leverden we audiospelers voor meertalig gebruik.

Buro NIV verzorgde het grafisch ontwerp voor een poster en een flyer met plattegrond. Genummerde plekken op de kaart geven aan waar de audiospeler gebruikt kan worden voor extra informatie over deze wilde deltanatuur. De volgorde van de tour is willekeurig en de fragmenten zijn los van elkaar te beluisteren. De audiospelers kunnen gehuurd worden in het Bezoekerscentrum Tiengemeten.

Volg je gevoel en bepaal zelf de route. Struin door de wildernis van het eiland Tiengemeten en laat je verrassen!

Meer weten? Neem contact op