Op naar een gezond en schoon strand!

Draaipanelen op ‘Het Groene Strand’

Het Groene Strand

Op de stranden van Gemeente Goeree-Overflakkee & Natuurmonumenten staan vier informatieborden met informatie over de natuur op het strand. Een project gedragen door vele bevlogen vrijwilligers. Project ‘Het Groene Strand‘ wil natuur terugbrengen op stukken strand van Nederland. Door anders (of niet machinaal) schoon te maken, plastic afval op te ruimen en rustplekken in te richten voor strandbroeders als de bontbekplevier.

Buro NIV | Communiceert over buiten verzorgde de productie en plaatsing van vier rotatieframes (draaibare en wisselbare informatiepanelen). Prachtig project om als ontwerper en leverancier van informatiemeubels aan mee te werken, in dit geval in samenwerking met grafisch ontwerper Maartje de Sonnaville, Kaja van Rhijn (Stichting Duinbehoud) en Lotte Blanken (Stichting Het Zuid-Hollands Landschap).

Draaipanelen

De informatiemeubels zijn gemaakt van thermisch verzinkte framelijsten en grepen en full-colour prints op gesublimeerd aluminium. Assen van RVS en Klasse 1 eikenhouten palen.

Partners van het project

Stichting ANEMOON LandschappenNL Vogelbescherming Nederland IVN, Instituut voor natuureducatie The Dutch Postcode Lottery

Voor meer informatie: www.hetgroenestrand.nl

 

 

Meer weten? Neem contact op