Inrichting publieksruimte schapenboerderij

Startpunt voor ontdekking van dynamische riviernatuur

Beleving van de Vreugderijkerwaard

Buro NIV kreeg de opdracht om de entree van een nieuwe, multifunctionele schapenboerderij met horeca in te richten. De schapenboerderij is voor vele bezoekers het eerste contact met natuurgebied Vreugderijkerwaard, gelegen aan de andere kant van de dijk.

Wanddekkende visual

Buro NIV bedacht een concept. Ik realiseerde een wanddekkende visual van ca. 120 vierkante meter voor de achterwand met daarop de ‘highlights’ van de Vreugderijkerwaard. De wand is interactief te gebruiken met de app Layar. Een grote informatietafel en een informatiepaneeltje geven de bezoeker achtergrondinformatie over de natuurwaarden en activiteiten van Natuurmonumenten. Voor deze klus werkte ik samen met een binnenhuisarchitect.

Klant aan het woord

“Buro NIV verrast steeds weer met creatieve concepten en oplossingen. Buro NIV weet de wensen van de klant heel goed om te zetten in vorm en materialisatie. Hierbij werkt mee dat Buro NIV zelf veel van buiten weet en weet wat buiten zijn betekent. Dit maakt dat je snel op hetzelfde niveau contact hebt, maar minstens zo belangrijk, dat hij weet wat er in de hoofden van de toekomstige gebruikers omgaat. Oscar heeft een goed netwerk van toeleveranciers en ondersteunende bedrijven. Hij is daar heel kritisch in, omdat het kwaliteitsniveau in alle aspecten hoog moet zijn. Dat zie je terug in de meubels, in de afwerking van metaal- en drukwerk, maar ook in de nazorg en service!”
Norbert Kwint, boswachter recreatie en Waterloopbos, Natuurmonumenten

Meer weten? Neem contact op